Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi slučaj

VIDEO Ogromni vepar snimljen kako prebire po smeću: "Gledam miješalicu pa onda vepra..."

Vepar na Sljemenu
Vepar na Sljemenu Foto: Screenshot/Hrvatski lovački portal - Forum/Facebook
Divlja svinja snimljena je na Sljemenu kako prebire po smeću.

Ogromni vepar snimljen je na Sljemenu pred ogradom tornja. Snimku vepra koji prebire po smeću je na Facebooku je podijelio Hrvatski lovački portal – Forum.

Brojni su pratitelji u komentarima istaknuli veličinu divlje svinje. Na snimci se vidi da je vepar gotovo iste veličine kao i miješalica koja se nalazi pored njega.

"Vepar na koncentratima i vitaminima", "Trofejni Vepar", "Ovo nije svinja, ovo je zakamuflirani nosorog", "Gledam miješalicu pa onda vepra i ne mogu odrediti tko je veći" i "Koji kapitalac" samo su neki od komentara pratitelja ispod videa koji je u manje od 24 sata pogledalo više od 50.000 ljudi.

Divlje svinje u Zagrebu postale su sve učestalija pojava pa su tako u posljednje vrijeme viđene u Branimirovoj ulici, Prečkom, Borovju i Markuševcu.

Pročitajte i ovo Vlada RH Nakon burne rasprave VIDEO Sabor izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića

Pročitajte i ovo PR Oglas Iskoristite priliku za uštedu na CrnoJaje.hr!

Sve učestalija viđenja divljih svinja u Zagrebu komentirao je za Dnevnik Nove TV Predsjednik Lovačkog saveza Miljenko Kruc.

"S obzirom na to da se šetaju u kvartu koji je blizu centra, postoji mogućnost da se pojave na Trgu bana Jelačića", rekao je Kruc.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene