Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

VIDEO Policija otkriva detalje o velikom požaru na Krugama: Izgorio auto, 20 električnih bicikala, 150 guma...

Kruge, požar - 2
Kruge, požar - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U požaru na zagrebačkim Krugama izgorio je automobil, čak 20 električnih i 60 običnih bicikala, izvijestila je PU zagrebačka.

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima velikog požara na Krugama koji se dogodio u srijedu oko 15 sati. Prema njihovim informacijama, požar je izbio u garaži i krovištu trgovačkog društva, ali uzrok još nije utvrđen. 

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac

Tijekom požara u garaži izgorjelo je 20 električnih i 60 običnih bicikala te oko 150 komada autoguma raznih veličina,, kao i osobni automobil marke Renault Laguna zagrebačkih registarskih oznaka trgovačkog društva.

Pročitajte i ovo Amela Čilić, reporterka Dnevnika Nove TV Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Cure detalji o buktinji koja je uznemirila Zagrepčane: "Prije požara došlo je do eksplozije"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Užas kod Splita: Buknuo požar na automobilu, tijekom gašenja u vozilu uočeno tijelo

Požar su ugasili vatrogasci dok u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Od 15:10 do 19:20 promet vozila Ulicom Kruge od kućnog broja 5 do Ulice Pile 1 bio je obustavljen.

Materijalna šteta zasad je neutvrđena. Očevid će se obaviti danas, izvijestila je PU zagrebačka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene