Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

VIDEO/FOTO Cure detalji o buktinji koja je uznemirila Zagrepčane: "Prije požara došlo je do eksplozije"

Aktualno Galerija Požar u Zagrebu - 2 Požar u Zagrebu - 2 Foto: Ranko Suvar / CROPIX Požar u Zagrebu - 1 Požar u Zagrebu - 1 Foto: Ranko Suvar / CROPIX Požar u Zagrebu - 3 Požar u Zagrebu - 3 Foto: Ranko Suvar / CROPIX Požar u Zagrebu - 4 Požar u Zagrebu - 4 Foto: Ranko Suvar / CROPIX +13 Požar u Zagrebu - 5 Galerija 1/18 >>
Lokaliziran je veliki požar koji je buknuo na zagrebačkim Krugama. Vatrogasci su i dalje na terenu.

Buknuo je požar u Zagrebu. Na teren su izašli vatrogasci. Od zapovjednika zagrebačkih vatrogasaca Siniše Jembriha doznajemo da gori poslovni prostor na adresi Kruge 62A.

Reporterka Dnevnika Nove TV Amela Čilić javila je, dva sata nakon izbijanja požara, da on još nije ugašen, no stavljen je pod kontrolu.

"Izgorio je cijeli jedan dio zgrade, njezin krov je nestao. U ovim su prostorima mehaničarska i vulkanizerska radnja te uredi za dostavu hrane. Prije toga se na tom prostoru nalazio zloglasni narodnjački klub Pasha koji je bio i poprište krvavih obračuna zagrebačkog podzemlja", kazala je.

Prije požara došlo do eksplozije

"Prije požara došlo je do eksplozije, neslužbeno doznajem. Susjedi navode da je ista zgrada gorjela i prije sedam ili osam godina. Parking zgrade graniči sa školskim igralištem i vrtićem, a u blizini je i policijska postaja. 23 vatrogasca su na terenu, uzrok požara bit će utvrđen očevidom", dodala je.

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je požar izazvala eksplozija.

Vatrogasci izašli po dojavi

Na teren je odmah nakon dojave o požaru, nešto poslije 15 sati, izašlo više vozila s vatrogascima.

Vatrogasci su požar gasili s pet strana, osigurana je opskrba vodom, a riječ je o napuštenom objektu, doznali smo od zagrebačkih vatrogasaca.

Građane je uznemirio veliki oblak dima koji se vidi iz različitih dijelova grada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Užas kod Splita: Buknuo požar na automobilu, tijekom gašenja u vozilu uočeno tijelo

Požar lokaliziran

Vatrogasci su se oglasili i na društvenoj mreži.

"Požar na Krugama iz Savske. Dojava: 15:05. Na terenu je 9 vozila koji su lokalizirali požar oko 15:30. Slijedi mukotrpno dogašivanje...", napisali su na Facebooku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vatrena večer Opet planuo požar na automobilu na jugu Hrvatske: Vatrogasci se odmah uhvatili ukoštac s vatrom

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene