Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila fotografiju

Traje velika potraga za napadačem nakon krvavog sukoba u Solinu: Reporter Dnevnika Nove TV o detaljima napada

Aktualno Galerija Solinska tvrtka Solinska tvrtka Foto: DNEVNIK.hr Napadač iz Solina Napadač iz Solina Foto: PU splitsko-dalmatinska Napad u Solinu Napad u Solinu Foto: PU splitsko-dalmatinska +0 Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Galerija 1/4 >>
U sukobu u tvrtki muškarac je uboden oštrim predmetom. Hitno je prevezen u bolnicu, a policija je objavila da traga za napadačem.

U prostorijama tvrtke koja se bavi servisiranjem željezničkih vozila u Solinu u petak oko 11:40 sati je došlo do sukoba u kojemu je muškarac zadobio ozljedu nanesenu oštrim predmetom, javlja splitsko-dalmatinska policija. Također, napadač je u bijegu te policija moli za pomoć građana. 

Pročitajte i ovo Napad u Francuskoj Uhićen je FOTO/VIDEO Napad nožem u školi u Francuskoj: Bivši učenik ubio profesora i vikao "Allahu Akbar"!

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u splitsku bolnicu gdje će mu liječnici pružiti pomoć.

"Pacijent je stabilan i izvan životne opasnosti. Ima teže ozljede jetre i glave", doznaje novinar Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan iz KBC-a Split.

Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Napadač iz Solina (Foto: PU splitsko-dalmatinska)

"Molimo građane ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografije ili gdje se nalazi da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr", poručili su iz policije. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković U Zaboku Plenković o Milanovićevoj izjavi da je Izrael izgubio njegove simpatije: "Ne vidim zašto daje takve izjave, već su pristigle brojne reakcije"

"Iako je prošlo već više od pet sati od samog napada, mlađi muškarac je i dalje u bijegu. Sam incident se dogodio u pogonima tvrtke koja je u državnom vlasništvu, koja se bavi popravkom željezničkih strojeva.

Incident se dogodio 20-ak minuta prije 12 sati, policija je prvu informaciju medijima dostavila oko 13 sati, a već oko 15 sati zatražili su pomoć javnosti. Muškarcu nije bilo traga ni tada, kao ni sad", izvijestio je Kaštelan. 

Na mjestu događaja policija obavlja očevid te utvrđuje sve okolnosti događaja.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene