Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Darmar kod Varaždina

Kaos u kafiću! Trojica pijanih muškaraca tukla goste i ženu, napala i policajce: Jednog su gušili, drugi je pucao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Trojica muškaraca napala su goste u kafiću i ženu koja ih je smirivala, a kada je došla policija, napala su i nju. Jednog policajca su gušili, drugi je pucao u zrak...

Trojica muškaraca napravila su pravi darmar u kafiću kod Varaždina kada su u subotu iza ponoći prebila četvoricu muškaraca i ženu, a kada je pozvana policija, potukli su se i s njom. Jedan policajac, kako je izvijestila PU varaždinska, bio je prisiljen pucati u zrak. 

Sve se dogodilo iza ponoći, kada je pijani trojac od 22, 34 i 60 godina rukama i nogama po glavi i tijelu tukao četvoricu muškaraca te jednu ženu koja ih je pokušavala smiriti, pri čemu su je vrijeđali i naguravali. Razbijali su inventar te bacali boce i čaše po podu. 

Nakon što su otišli iz ugostiteljskog objekta na parkiralište, tamo je na poziv stigla ophodnja Policijske postaje Varaždin. Od trojca koji je izazvao nerede zatražili su osobne iskaznice, no oni su ih, navodi policija, odmah napali tako što su ih naguravali i udarali rukama i nogama. 

Jednog policajca su, navodi se u izvješću, trojica napadača srušila na tlo te su ga počela gušiti, nakon čega je drugi policajac radi odbijanja napada ispalio u zrak jedan upozoravajući hitac iz službenog vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Ilustracija četvero ozlijeđenih Makljaža u restoranu: Potuklo se više osoba, dva muškarca završila u bolnici

I tko zna kako bi sve završilo da u međuvremenu na mjesto događaja nisi stigli i drugi policijski službenici u pomoć, pa su napadači ipak svladani, a stavljene su im i lisice. 

Napadnutoj dvojici policijskih službenika zbog zadobivenih ozljeda pružena je medicinska pomoć te je utvrđeno da su zadobili ozljede po glavi, nosu, zubima i tijelu. Njihove su ozljede okvalificirane kao lake.

Medicinska je pomoć pružena i trojici napadača, ali je utvrđeno da od policije nisu zadobili nikakve ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Kloštru Ivaniću Prvo su se opijali u kafiću, a onda su pretukli dvojicu muškaraca, i to pred djecom

Sva trojica napadača su uhićena te je u tijeku kriminalističko istraživanje za kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i Napad na službenu osobu, nakon čega će biti podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također će se protiv njih Općinskom sudu u Varaždinu podnijeti i optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Napadači su su 12. ožujka dovedeni sutkinji istrage Županijskog suda u Varaždinu, koja je im je odredila mjere opreza, i to zabranu posjećivanja ugostiteljskog objekta u Ludbreškoj ulici u Trnovcu te zabranu približavanja oštećenim policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin na udaljenost manju od 100 metara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene