Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo kako žaluje

Pistorius viđen kako ispija 'žesticu' u baru i hvata djevojku za stražnjicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paraolimpijac Oscar Pistorius, koji je optužen za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp, sa slobode, na kojoj se nalazi uz jamčevinu, brani se - partijanjem.

Pistoriusa, izgleda, previše ne brine optužnica koja ga tereti da je ubio bivšu djevojku, već je viđen kako s prijateljima ispija alkohol na šanku te 'hvata' djevojke, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Slika nije dostupna Ispraznili sudnicu Saslušanje Pistoriusu prekinula prijeteća poruka

>> Pistoriusu sud odobrio da putuje izvan Južnoafričke Republike

Svjedoci tvrde kako su Pistoriusa vidjeli u jednom poznatom baru u Južnoj Africi, kako ispija takozvane 'shootere' te kako lupka po stražnjici djevojku svojeg prijatelja. Da stvar bude gora, Pistorius je viđen u baru samo par dana nakon što je njegova obitelj priopćila kako on on žaluje za bivšom djevojkom svakog trenutka, svakog dana.

'Bio je preokupiran flertom. Nije se doimao kao netko tko je izgubio ljubav svojeg života', rekla je medijima djevojka koja ga je vidjela u klubu 'Kitchen Bar' u Johannesburgu.

'Pozdravio se s jednim parom, a nakon toga je potapšao djevojku po stražnjici. Izgledalo je nedolično', tvrdi drugi svjedok. Isto tako, nakon što su gosti bara shvatili kako se tamo nalazi Pistorius, sve je utihnulo.

Pistoriusov glasnogovornik ističe kako njegov klijent odlučno poriče bilo kakvo nedolično ponašanje te tvrdi kako je to samo njegov način da se 'ponovno spoji s prijateljima'.

Podsjetimo, Reeva je ubijena na Valentinovo ove godine, a Pistorius tvrdi kako je pucao jer je mislio da se u kući nalazi provalnik. Tužiteljstvo pak tvrdi da je namjerno ubio bivšu djevojku. Nakon saslušanja kod istražnog suca, koje je popratio neviđen medijski interes, Pistorius je pušten da se uz jamčevinu brani sa slobode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene