Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti

VIDEO Nesvakidašnja slika - a dolazi iz Hrvatske!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mi smo sretni, zadovoljni. Radimo puno više nego inače, ali zapravo to je nešto što je tako pozitivno i ništa nam nije teško, rekla je za Dnevnik Nove TV ravnateljica bolnice.

Prvi put od rata gospićko rodilište je - prepunjeno. Tako su neke mame i njihove bebe morali smjestiti na drugi odjel.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Tijela beba u bolnici u Gazi Jezivi prizori VIDEO Pakao u bolnici: Otkrivene mrtve bebe na intenzivnoj, tijela se raspadaju...

Samo u posljednja dva dana u Gospiću je rođeno 11 beba. Rodilište je bilo premalo za sve njih.

'Zbog povećanog broja novorođene dječice nismo imali kapaciteta u našem rodilištu, ali smo blisko vezani s našom ginekologijom i tamo smo otvorili jednu sobu i naravno da bi zadovoljili rooming in, jer smo rodilište prijatelj djece', rekla nam je Slavica Adžija, glavna sestra u gospićkom rodilištu.

Akcija 'Prekinimo šutnju' je uspjela - Kreće se sa 'češljanjem' rodilišta!

Nesvakidašnja je ovo slika gospićkog rodilišta.

'To nije mala brojka s obzirom da smo prošle godine u cijelom periodu od 1. do 15. imali samo 8 poroda. Ove godine čak 23. Vjerojatno to nije za neki veći grad ni nekakva značajna brojka. Ali, ovo je kod nas zapravo bio jedan pravi baby boom', kaže Sandra Čubelić, ravnateljica OB Gospić.

'Mi smo sretni, zadovoljni. Radimo puno više nego inače, ali zapravo to je nešto što je tako pozitivno i ništa nam nije teško', rekla je za Dnevnik Nove TV ravnateljica.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene