Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ajd da ja tako pričam'

VIDEO Hajdaš Dončić nasmijao kolege na sjednici Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ajd da ja tako pričam', poručio je premijer Milanović ministru koji je odlučio pročitati nekoliko rečenica na engleskom jeziku.

Govoreći o Prijedlogu odluke o pokretanju postupka traženja strateškog partnera za Croatia Airlines na današnjoj sjednici Vlade,  ministar Siniša Hajdaš Dončić odlučio se pohvaliti člankom iz The Economista, ali i magazina CAPA.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran MIlanović se nije oglasio nakon objave izbornih rezultata Komentar Saše Vejnovića Svi su nešto rekli, samo je On doma pred TV-om: "Gle kako je ovaj popušio izbore"

'E sad mi dozvolite, da smo reći ću na dobrom putu u toj cijeloj priči , dakle osim jednog dobro članka u The Economistu koji je zapravo pohvalio hrvatski način za razliku od nekih zemalja u regiji, jedan također ozbiljan časopis koji se zove CAPA ili centar za avijaciju, također... samo ću dvije rečenice dodati što kaže', rekao je ministar, a onda počeo čitati na engleskom.

'Svaka bitnija izmjena izbornog zakona po meni je dopustiva samo u dogovoru s opozicijom'

'Pokušaj hrvatske vlade da nađe kupca za udio od 49 posto u zračnom..', pročitao je ministar na engleskom. 'Službeni jezik je hrvatski', dobacio mu je premijer, a kolege su se nasmijale. Pomalo zbunjeni Hajdaš Dončić se ispričao, ali kolegama poručio da je vrlo važno ono što želi reći.

'Ajd da ja tako govorim', zaključio je Milanović, nakon čega je Hajdaš Dončić pisanja časopisa prepričao na hrvatskom jeziku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene