Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I svijet ga traži

FOTO: Ivo Sanader i na Interpolovoj tjeralici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader, nakon što se pojavio na tjeralici MUP-a, pojavio se i na Interpolovoj tjeralici.

MUP je jutros objavio na svojim službenim stranicama objavio tjeralicu za Sanaderom, a interpol je ragirao par sati nakon toga. Za Sanaderom je interpol izdao tzv. crvenu tjeralicu. MUP bivšeg premijera traži za počinjeno kazneno djelo 'Udruživanja i počinjenja kaznenog djela i zloporaba položaja i ovlasti'.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Andrija Jarak MEĐUNARODNA TJERALICA Što će biti sa Zoranom Mamićem? "Za očekivati je da će ostati na slobodi u BiH, ali ne smije napustiti zemlju jer će u protivnome odmah biti uhićen"

>> FOTO: Sanader na službenoj tjeralici MUP-a

>> Jerko Rošin: Sanader se popodne vraća u Hrvatsku

Ministar policije Tomislav Karamarko jutros nam je rekao kako se intenzivno radi na utvrđivanju trenutnog mjesta boravka bivšeg premijera te da za njim tragaju policije Slovenije, Njemačke i Austrije. USKOK je sinoć zatražio raspisivanje tjeralice za Sanaderom, a prethodno tome sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić, odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i bijega.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene