Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stipendije od 11.400 eura za studij Međunarodno poslovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Prijave na natječaj zaprimaju se najkasnije do 17. 6. 2013. Za prijavu je potrebno popuniti obrazac koji se nalazi na sljedećoj poveznici – OBRAZAC ZA PRIJAVU.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važno za roditelje Počeli upisi u prvi razred: Prvi put su online, samo je jedan grad izuzetak Ilustracija Politička (ne)pismenost Vlada zabrinutost: ''U planu je potez koji će imati katastrofalne posljedice za demokraciju u Hrvatskoj''

Prijemni ispiti u 8 gradova

Četiri kandidata koji ostvare najbolje rezultate na ispitu iz matematike i engleskog jezika te intervjuu ostvarit će pravo na stipendije u iznosima od 11.400 eura. Ispiti i intervjui održavat će se u osam gradova, u Hrvatskoj i regiji, prema sljedećem rasporedu: nedjelja 16.6. (Sarajevo), ponedjeljak, 17.06. (Split, Rijeka, Osijek i Mostar), utorak 18. 6. (Podgorica) te petak 21.6. (Zagreb i Dubrovnik).


Stručni preddiplomski studij Međunarodno poslovanje

Četverogodišnji stručni preddiplomski studij “Međunarodno poslovanje“, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju u Zagrebu, obuhvaća područja i glavne funkcije ekonomije i međunarodnoga strateškog menadžmenta. Nastavni plan i program studija u potpunosti su usklađeni s visokim standardima obrazovanja matične institucije RIT/ACMT-a, Rochester Institute of Technology (Rochester, New York). Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a predavači su američki i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom. Kvalitetu studija potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.


Struktura studija

Studij kroz teorijska znanja i stručnu praksu studente priprema za suočavanje s poslovnom kompleksnošću i rješavanje problema na dinamičnome globalnom tržištu. Naglasak se stavlja na kolegije kao što su: Međunarodna ekonomija, Međunarodno poslovanje, Strategije u međunarodnom poslovanju, Financije na globalnom tržištu te Međunarodni marketing.


Znanja i vještine koje studenti stječu tijekom studija:

• upravljanje malim i srednjim poduzećima

• uspješno vođenje međunarodnih projekata

• planiranje i izvođenje poslovnih planova i strategija za globalno tržište

• upravljanje financijama i računovodstvom na globalnom tržištu

• izrada i implementacija marketinških planova za međunarodno tržište

• primjena informacijske tehnologije u poslovnim procesima

• primjena mikro i makro ekonomskih principa u poslovanju…


Međunarodno priznata američka diploma

Po završetku studija studenti ostvaruju pravo na dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu od američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology, i hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S međunarodno priznatom američkom diplomom diplomanti Međunarodnog poslovanja imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem svijeta.

Više informacija o studiju Međunarodno poslovanje pronađite na sljedećoj poveznici – MEĐUNARODNO POSLOVANJE

Za više informacija o natječaju za stipendije obratite se Odjelu za upise na e-mail. admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 ili posjetite poveznicu STIPENDIJA
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene