Putujuci svijetom, i ziveci na raznim destinacijama, uvijek su me privlacile slastice, u prvom redu kao potreba, a puno vise kao umjetnost.


To sam redovno dozivljavala kao jednu od lijepih umjetnosti. U mojoj majci sam nasla pravu partnericu da tu moju viziju pretocimo u jedan lijepi posao. . Pripreme su pocele prije godinu dana, kad je moja mama posla na obuku oko organiziranja i vodjenja slasticarskog zanata u susjednu drzavu, koja ima sjajnu tradiciju slasticarstva i slastica.

Vezani članci PR Evo kako možete napraviti kolače kojima nitko ne može reći NE! Hrana, ilustracija Od Nove godine PDV na usluživanje hrane i slastica pada, no cijene će, izgleda, ostati iste

Nakon temeljnih priprema oko posla, krenili smo sa uredjenjem prostora, i prilagodjavanju zahtjevnom slasticarskom pozivu. Kad smo shvatili da nam je samo za pocetak poslovanja potrebno pet velikih hladnjaka, zamalo smo ustuknuli.

Ali volju nista nije moglo slomiti. Po mojoj viziji, prostor je uredila vrsna umjetnica Ivana Kuzmic, Njeno rucno oslikavanje prostora, doista je dalo neponovljiv pecat ovom stilu uredjenja. Ono sto nas sada, nakon dva tjedna osobito raduje, to je reakcija gostiju, i njihovo odusevljenje.

To je ono sto nam daje najveci poticaj u radu. Nasa ponuda se temelji na tradiciji Slavonije i njene povjesti, kao i na trenutnoj inspiraciji. Shodno tome, i asortiman koji nudimo zavisan je od inspiracije i godisnjeg doba, a materijali koje koristimo su iskljucivo visoke kvalitete. Belgijska cokolada, od masnoca iskljucivo maslac i slatko vrhnje. Kvaliteta ponudjenih slastica, sigurna sam da ce osigurati nase mjesto na trzistu slastica u Zagrebu.
A to me cini sretnom ....