Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sony Ericsson Satio – trenutna zabava u pokretu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sony Ericsson Satio predstavlja ultimativno multimedijsko iskustvo na dlanu, koje vam omogućuje pregledavanje zabavnih sadržaja kristalne jasnoće na 3,5-inčnom HD zaslonu osjetljivom na dodir. Osim toga, možete snimati savršene fotografije s nevjerojatnim fotoaparatom s 12,1 megapiksela te ih odmah podijeliti s prijateljima.

Sony Ericsson Satio donosi najbolje iskustvo zabave. Dodirom možet pristupiti bilo kojem sadržaju bilo kada i bilo gdje uz Satio intuitivni zaslon osjetljiv na dodir – gledajte filmove, videoisječke, TV serije, fotografije i podcaste ili surfajte internetom na nevjerojatnom 3,5-inčnom High Definition zaslonu s pravim 16:9 widescreen formatom za trenutnu zabavu u pokretu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik Uprave Ericssona: 'Hrvati su vrlo predani, ali i vrlo obrazovani radnici' Slika nije dostupna Susret u Zagrebu Milanović se sastao s predsjednikom Ericssona

Jednostavni dodir zaslona otvara svijet sadržaja kojem se pristupa kroz pet panela na jedinstvenom medijskom izborniku potpuno osjetljivom na dodir. Satio nudi brzo i jednostavno mobilno iskustvo u pokretu, oživljavajući glazbu, videoisječke te lokalne i online medijske sadržaje.

Satio nudi vizualnu komunikaciju kao nikada prije, uz impresivni fotoaparat s 12,1 megapiksela i mnoštvo uzbudljivih značajki kao što su, na primjer, ksenonska bljeskalica, prepoznavanje lica i autofokus. Satio također nudi potpuno novi način snimanja, spremanja i razmjene savršenih fotografija – mogu se odmah izravno postaviti na Picasu i komentirati izravno s telefona.

'Satio zaista predstavlja medijsko iskustvo bez premca i odlikuje se otmjenim, visokokvalitetnim dizajnom. Ono što Satio čini poželjnim jest to što je elegantni telefon koji sav medijski sadržaj koji netko može poželjeti ima na jednom mjestu. Nudi mnoge izvrsne značajke, primjerice intuitivni 3,5-inčni HD zaslon osjetljiv na dodir i vrhunski glazbeni player te je najbolji dostupni telefon s fotoaparatom s 12,1 megapiksela', izjavio je Fredrik Mansson, Marketing Business Manager u Sony Ericssonu.

Zabavno iskustvo na modelu Satio može se dodatno personalizirati ekskluzivnim sadržajem s PlayNow arene, s aplikacijama, glazbom, filmovima i igrama koji su dostupni za preuzimanje i na računalo i na mobilni telefon.

Vizualna komunikacija kao nikada prije
• Pravi 16:9, 3,5 inčni široki zaslon (widescreen) – uživajte u filmovima
• Izrazite se kroz fotografije – fotoaparat s 12,1 megapiksela, intuitivni fokus osjetljiv na dodir, ksenonska bljeskalica te propoznavanje lica i osmijeha
• Web albumi s porukama – izrazite se kroz fotografije i podijelite svoja iskustva
• Intuitivni medijski izbornik potpuno osjetljiv na dodir – dodirom izravno pristupite omiljenim sadržajima, od web-stranica do fotografija i medijskih datoteka
• Symbian Foundation operativni sustav – tisuće aplikacija koje su dostupne online
• Glazbeni player – puštajte svoje pjesme jasno i glasno

Da bi učinili svoje iskustvo slušanja još boljim, sparite Satio s najmanjim slušalicama na tržištu, bežičnim stereo slušalicama HBH-IS800, i uživajte u kristalno čistom zvuku. Ili izvucite maksimum iz mobilnog videoiskustva s Postoljem za gledanje videosadržaja IM920. Prebacujte sve medijske datoteke uz pomoć Micro SD kartice ili USB kabla.

Satio podržava GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 i UMTS/HSDPA 850/900/2100, a dostupan je u crnoj, srebrnoj i bordo boji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene