Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vodič softverskih licenci

Programi količinskog licenciranja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U današnje vrijeme, da bi tvrtka bila uspješna, mora mudro upravljati svojim financijama, ali i vremenom svojih zaposlenika. Najefikasniji način na koji to možete postići jest pomoću softvera koji je u potpunosti prilagođen poslovnim potrebama vaše tvrtke.

Kada govorimo o kupovini softvera, mi zapravo govorimo o kupovini licenci, pomoću kojih se dobiva pravo na korištenje tog softvera. Svaka softverska licenca sadrži i pravila koja određuju način korištenja softvera, mogućnost prenašanja softvera na druge korisnike ili uređaje te mogućnost korištenja starije verzije istog softvera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promotivni članak Međunarodni viteški turnir u Svetoj Heleni Slika nije dostupna VeBe za tebe – tata Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

Da vam se dodatno olakša pristup potrebnom softveru, svaka tvrtka koja ima minimalno 5 računala i želi nabaviti softverske licence, može se odlučiti na sklapanje jednog od ugovora iz Microsoftovog programa količinskog licenciranja.

Za male i srednje velike tvrtke Microsoft je razvio Open programe količinskog licenciranja, koji su dostupni putem partnerskih kanala.

Sklapanje ugovora unutar Open programa je jednostavan i cjenovno pristupačan način nabavljanja najnovijeg Microsoftovog softvera.

Postoje dvije verzije ovog ugovora:

Open License
Radi se o jednostavnom dvogodišnjem ugovoru koji vam daje trajno pravo na korištenje Microsoftova softvera kojeg plaćate u potpunosti u trenutku kupnje.

Open Value
Namijenjen organizacijama koje imaju barem 5 računala, a zanima ih obročna otplata za softverske licence kroz trogodišnje razdoblje.

Open Value ima svoje tri inačice:
Open Value Subscription – namijenjen organizacijama kojima odgovara pretplata na softver i žele standardizirati sva računala jednim proizvodom platformi ili s više njih
Open Value Company-Wide – organizacija standardizira sva računala jednim ili više proizvoda platforme, za koje kroz ugovor nabavlja trajne licence
Open Value Non-Company-Wide – opcija u kojoj nije nužna standardizacija svih računala u tvrtki

U razdoblju od 15. siječnja do 31. svibnja 2010. Microsoft Hrvatska vam nudi i popust od 10% na sve svoje softverske proizvode koji su uključeni u OVS ugovor.



Vodeći računa o postojećoj instaliranoj bazi i ranijim kupovinama licenci, do 30. lipnja 2010. Microsoft Hrvatska nudi UTD-popust od 50% na prvu godinu pretplate korisnicima koji već posjeduju licence zadnje ili dvije prethodne verzije proizvoda Windows Upgrade i/ili Microsoft Office Professional Plus.

Za više informacija o ovoj posebnoj ponudi posjetite:
www.microsoft.com/croatia/trenutakzaubrzanje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene