Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mišljenje dizajnera

Evo zašto je iPhone bolji od svih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako se mnoge korisnike pametnih mobitela danas biti, što veći zaslon - tim bolje. Tako se barem hvale korisnici primjerice Samsungovog Galaxyja S II.

No, poznati dizajner Dustin Curtis na svojem blogu objašnjava zašto je iPhoneov 3,5 inčni zaslon i dalje bolji od veće konkurencije. naime, izgleda da je pokojni Steve Jobs mislio baš na sve, jer veličina zaslona iPhonea savršeno odgovara manevarskom prostoru palca vaše ruke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Banda kradljivaca Rumunji uskakali u kamione s iPhoneima i redom ih pljačkali Slika nije dostupna Ilustrator i dizajner Mirko Ilić neće u rodnu Bijeljinu dok je u njoj trg Draže Mihajlovića

Palcem tako možete do svakog kuta iPhonea, dok s ranije spomenutim Galaxyjem S II to već teže ide, tvrdi Curtis. Dakle, riječ je o prednosti u funkcionalnosti.

Iako je veći zaslon bolji, generalno gledano, za sve - od čitanja do pregleda fotografija i video zapisa, Curtis se divi Jobsovoj genijalnosti u postavljanju idealnog omjera veličine zaslona i funkcionalnosti korištenja jednom rukom.

Sve se dakle svodi na palac pa eto, ako želite (ili ste lijeni tu i tamo podignuti drugu ruku) funkcionalnost, izbor je definitivno iPhone i pametni mobiteli manjih zaslona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene