Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kanalizacijska cijev prošlost

VIDEO: Školarci Kaštel Lukšića napokon u školu idu autobusom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Školarci iz Kaštel Lukšića, koji su svakodnevno na putu do škole prolazili kroz kanalizacijski otvor, napokon mogu odahnuti. Od ovoga tjedna, zahvaljujući kampanji Dnevnika Nove TV 'Želimo znati', na nastavu ih vozi školski autobus.

Kako bi izbjegli opasnu kaštelansku prometnicu kroz koju moraju proći na putu prema školi, djeca su dvije godine išla prečicom koja je značila provlačenje kroz mračni prolaz visine jednog metra. Tunel je često bio poplavljen, a djeca su nerijetko nailazila i na zmije. Nakon mjesec dana od prvog objavljivanja priče napokon su se pokazali konkretni rezultati akcije 'Želimo znati' te školarci iz Kaštel Lukšića od jučer u školu više ne idu kroz kanalizacijsku cijev već po njih dolazi školski autobus. Djeca su oduševljena, a roditelji napokon mogu odahnuti i prestati brinuti hoće li njiihovi đaci sigurno stići u školu.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Unutrašnjost crkve sv. Lovre suluda ideja FOTO Neviđeni vandalizam u crkvi - roštiljali i radili peku! "Takvo što ne bi ni barbarima palo na pamet!"

>> Umjesto kroz kanalizaciju u školu će ići autobusom

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene