Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ne možete naći G- točku? Ne brinite se, možete je kupiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Caroline Cushworth jedna je od mnogih žena koja je svojem partneru postavila pitanje: 'Bi li htio da ja svaki put kad vodimo ljubav doživim orgazam?' Njezin je partner, naravno, oduševljeno odgovorio da bi bio presretan.

Caroline nije pribjegla filozofijama i vježbama, već modernoj medicini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije ga progutala crna rupa! Bizarni objekt u Mliječnoj stazi ipak nije nakupina plinova, već... Slika nije dostupna Protiv bora Želite usporiti starenje? EVO kako!

Postala je prva žena u Velikoj Britaniji koja je nekirurškim tretmanom 'podigla' G-točku, iznimno osjetljivo tkivo odgovorno za sretno vođenje ljubavi.

Tretman uključuje ubrizgavanje kolagena izravno u G-točku. I ne samo da pojačava njezinu osjetljivost, nego joj povećava i površinu. Podiže je pa ju je tako i lakše naći. Caroline tvrdi da su rezultati nevjerojatni.

'Nikada nisam doživjela nešto poput toga. Imala sam višestruke orgazme koji su trajali satima. Prvi put sve bilo tako uzbudljivo da me je bilo pomalo i strah. Ali s vremenom sam se navikla na taj nevjerojatan osjećaj. Još uvijek imam višestruke orgazme, ali ih uspijevam kontrolirati', rekla je Caroline.

41-godišnjakinja kaže kako je uvijek uživala u spolnom životu, ali je tek prije nekoliko godina otkrila G-točku.

Područje je nazvano po dr. Ernestu Grafenbergu, koji ga je prvi put opisao još davne 1950. godine. I dok mnoge žene govore kako je to vrlo osjetljivo i erotično područje, druge ga nikako ne mogu pronaći.

'Smatrala sam da žene koje su tvrdile da su doživjele orgazam za vrijeme spolnog odnosa, lažu. I nisam vjerovala da G-točka postoji. Ali prije nekoliko godina uspjela sam je pronaći s partnerom. Kad smo je pronašli, seksualni život se poboljšao, ali ipak nisam imala orgazme za vrijeme svakog spolnog odnosa. A iako znate gdje je i dalje može biti 'neuhvatljiva'. To me veoma frustriralo', dodaje Caroline Cushworth.

U SAD-u je ovaj tretman ženama dostupan već nekoliko godina. U Velikoj Britaniji dostupan je od prije godinu dana i naplaćuje se 800 funti. Nakon kratkog razmišljanja, Caroline je posjetila jedinog liječnika koji obavlja ovaj postupak.

Razgovarala je s njim, a liječnik joj je pokazao dijagrame, te mjesto udaljeno između 5,8 i 6,2 cm od zdjelične kosti, gdje se i nalazi G-točka. Rekao joj je da će nakon postupka doživjeti duže i intenzivnije orgazme.

'Postupak je bio potpuno bezbolan, ali vrlo neugodan. U jednom je trenutku liječnik rukom pokušavao pronaći moju G-točku, a u drugoj je držao špricu s kolagenom. Ipak sve je kratko trajalo', dodaje Caroline.

Nakon tretmana morala je pričekati nekoliko sati prije nego što je mogla isprobati poboljšanu G-točku.

'Prvi put je osjećaj bio nevjerojatan i od tada je tako svaki put', kaže Cushworth.

Zadovoljna je rezultatima, a tretman, koji stoji 800 funta ponovit će nakon 4 mjeseca.

'Sada mi je to poput odlaska kozmetičarki', kaže Caroline Cushworth.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene