Spojem prošlosti i nano tehnologije, tvrtka Silverex na tržište je lansirala dva borca protiv čak 650 vrsta virusa, bakterija, gljivica i parazita.


Silverex proizvodi  sprej i tuš djeluju antibakterijski i sterilizacijski. Osnovni sastojak im je 99,99 postotna srebrna pjena, čiji se ioni otapaju u vodi i prilikom upotrebe brzo prodiru u vaše tijelo, štiteći ga i njegujući.

Vezani članci Plijesan Otvorili trgovine i kina nakon dva mjeseca, ono što su našli zgadilo im je život Lateks i koža Neka odjeća prigodna je samo za četiri zida pa su napokon navukle svoje kožnate krpice

Jedan Silverex sprej nudi ljepotu i zdravlje kože. Idealan za suhu i problematičnu kožu, infekcije, akne i gljivice. Ukratko, sprej je pravi rudnik ljepote i hidratacije . Njegova džepna veličina i izdašnost jamče mu mjesto u svakoj torbi , čak i džepu.

Silverex tuš automatski iz vode otklanja klor i sve štetne supstance te štiti tijelo od kožnih infekcija. Osigurava ljepotu kože i kose, nudi vlažnost, nježnost i čvrstoću. Zbog efekta mirišljavosti i svježine, smanjuje potrošnju sredstava za higijenu, a nudi i uštedu vode od 40 posto. Srebrna voda iz ovog tuša dezinficirat će sve što joj ponudite, od sanitarija preko biljaka do kućnih ljubimaca.

Došlo je vrijeme da brigu o zdravlju i ljepoti prepustite magičnom djelovanju srebrne pjene. Silverex kombinacija sprej-tuš vaš je ulog za jak imunitet i zdravu kožu.

www.silverex.com.hr