Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaštitite se srebrom

Nanosrebro za njegu kože

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spojem prošlosti i nano tehnologije, tvrtka Silverex na tržište je lansirala dva borca protiv čak 650 vrsta virusa, bakterija, gljivica i parazita.

Silverex proizvodi  sprej i tuš djeluju antibakterijski i sterilizacijski. Osnovni sastojak im je 99,99 postotna srebrna pjena, čiji se ioni otapaju u vodi i prilikom upotrebe brzo prodiru u vaše tijelo, štiteći ga i njegujući.

Pročitajte i ovo Spašavanje u Španjolskoj južna Španjolska Pomahnitala koza napala planinarke: Žena pala 20 metara u provaliju, druga se onesvijestila Slika nije dostupna Neočekivani saveznik Aktivirala seriju eksplozija: Ukrajinska koza pospremila u bolnicu desetke ruskih vojnika

Jedan Silverex sprej nudi ljepotu i zdravlje kože. Idealan za suhu i problematičnu kožu, infekcije, akne i gljivice. Ukratko, sprej je pravi rudnik ljepote i hidratacije . Njegova džepna veličina i izdašnost jamče mu mjesto u svakoj torbi , čak i džepu.

Silverex tuš automatski iz vode otklanja klor i sve štetne supstance te štiti tijelo od kožnih infekcija. Osigurava ljepotu kože i kose, nudi vlažnost, nježnost i čvrstoću. Zbog efekta mirišljavosti i svježine, smanjuje potrošnju sredstava za higijenu, a nudi i uštedu vode od 40 posto. Srebrna voda iz ovog tuša dezinficirat će sve što joj ponudite, od sanitarija preko biljaka do kućnih ljubimaca.

Došlo je vrijeme da brigu o zdravlju i ljepoti prepustite magičnom djelovanju srebrne pjene. Silverex kombinacija sprej-tuš vaš je ulog za jak imunitet i zdravu kožu.

www.silverex.com.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene