Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studija na 1460 žena u dobi između 70 i 85 godina utvrdila je vezu između konzumacije čokolade i smanjene gustoće koštane mase.


Dobiveni se rezultati odnose na žene koje su svakodnevno unosile čokoladu. 

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Nacionalni stožer objavio najnovije brojke: Preminulo je još šest osoba, pogledajte stanje po županijama Prepolovili su se Prepolovili su se! Uzeli zdravlje u svoje ruke i postigli nevjerojatne rezultate

U žena koje čokoladu konzumiraju jednom tjedno nisu primjećene negativne promjene na kostima..

Poznato je da namirnice bogate šećerom negativno djeluju na zdravlje kostiju jer se šećer u organizmu pretvara u kiseline koje izvlače kalcij iz kostiju.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju