Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dragiša Grozdić vlasnik je YouTube kanala na kojem se, među ostalim, bavi srpskim psovkama.


Dragiša Grozdić, koji se proslavio zahvaljujući svom YouTube kanalu na kojem se bavi srpskim psovkama, tradicijama i životom, objasnio je za 24sata.rs razloge pokretanja takvog kanala.

Vezani članci Automobil koji su unajmili Nizozemci (Foto: Dnevnik.hr) Neugodna uspomena: Muškarac kojem su na auto napisali "Ubi Srbina" nije Srbin, donosimo njegovu priču Slika nije dostupna Sva mjuza na jednom mjestu! Novi kanal Youtubea!

Naime, na svom prvom YouTube kanalu objavio je nekoliko videa vezanih za običaje u Srbiji koji su bili jako dobro prihvaćeni. Uskoro je dobio mnoge zahtjeve da nastavi s takvom aktivnošću pa je to i napravio.

U Srbiji je, kaže, bio puno puta.

'Podrijetlom sam otamo i od četvrte godine sam dolazio preko ljeta zajedno s mojom bakom. Sada pokušavam doći svakih nekoliko godina. Već u siječnju trebao bit doći u Beograd gdje ću održati svoj nastup', rekao je.

Ovaj hit je pregledan preko 2 milijarde puta - I srušio je YouTube!

Za svoj rad mladić dobiva uglavnom pozitivne komentare.

'Jedina negativna zamjerka koju ljudi imaju na moj rad je ta što smatraju da ponekad predstavljam Srbe kao previše ludu naciju. Moj odgovor na to je uvijek isti: 'Ne tumačim ja lude Srbe, već sam ja ludi Srbin'', kaže Dragiša koji posljednjih pet godina živi od YouTube-a.

Napustio je naime karijeru odvjetnika. Iako je zarađivao 'brdo para', nije bio sretan.

'Mislim da je važnije u životu da pratite vaše snove nego da zarađujete brdo para', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook