Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašao je susjed

Žena tjedan dana provela zaglavljena u zahodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spašena je Australka koja je tjedan dana bila zaglavljena između zahodske školjke i vrata. Unesrećena je 67-godišnjakinja dehidrirala i odvezena je u bolnicu pošto su vatrogasci iz Ispwicha na istoku zemlje u nedjelju spasili skidanjem zahodskih vrata, objavila je glasnogovornica vlade savezne države Queenslanda Chantelle Rule.

Stradalnica je dijabetičarka, ali čini se da nema ozbiljnijih posljedica, dodala je Rule. Ime žene nije objavljeno, a zna se samo da su joj se u ranim jutarnjim satima 19. srpnja noge nekako zaglavile sa svake strane zahoda, a tijelo na vratima koja se na nesreću otvaraju prema unutra, dodala je glasnogovornica.

Pročitajte i ovo Ahed Tamimi (Foto: AFP) U zatvoru od prosinca Oslobođena palestinska tinejdžerica koja je ošamarila izraelskog vojnika, dočekana kao heroina Putnički zrakoplov u SAD-u (Foto: Arhiva/AFP) Avion prisilno sletio Šok na 10.000 metara: Putnik oba zahoda u zrakoplovu sabotirao uneredivši ih izmetom

Susjed čuo zapomaganje

Susjed Michael Hibberd čuo je zapomaganje kad je u nedjelju ujutro u dvorištu vješao rublje, ali je morao pozvati policiju jer nije mogao otvoriti kućna vrata. Hibberd smatra da je i ovaj događaj podsjetnik da se moramo zbližavati sa susjedima.

'Provjerite jesu li vaši susjedi dobro'

‘Dovoljno je samo obavijestiti ih idemo li kamo’, rekao je Hibberd za australski radio ABC. ‘Ako išta postane imalo neobično, na primjer ako ih niste vidjeli ili čuli tjedan dana, možda treba samo pokucati i provjeriti je li sve u redu’, dodaje. (Hina)

Znate li tko živi u vašoj okolini?

  • Znam ih sve
  • Znam većinu ljudi
  • Znam nekoliko ljudi
  • Ne poznajem nikoga
  • Nije me briga

Ukupno glasova:

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene