Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevjerojatan trenutak zabilježen je u prijenosu uživo nakon što je dvoje voditelja kanadske televizije shvatilo da je dobitnik jackpota od 2 milijuna dolara njihov kolega.


Voditeljima televizije Global BC Sophie Lui i Squireu Barnesu, koji su uživo u ponedjeljak ujutro pratili izvlačenje dobitnika jackpota ime Barry Deley odmah se učinilo poznatim, no trebalo im je nekoliko trenutaka da shvate što se točno dogodilo.

Vezani članci Koronavirus u Kini - 2 Raste broj zaraženih: Zbog koronavirusa u Kini smijenjeno desetak političara, Kanada šalje zrakoplov po svoje državljane Muškarac pretražuje ormar (Ilustracija: Getty) U starom kaputu pronašao loto listić vrijedan gotovo 7 milijuna kuna

Potom su iz studija nazvali svog sportskog kolegu i pitali ga je li kupio srećku. Kada su dobili potvrdan odgovor, šokirali su ga dobrom viješću.

Kada je sve provjereno i potvrđeno da je baš on dobitnik lutrije Barnes se našalio i kolegu upitao: 'Trebamo li početi tražiti novog voditelja sporta?'.

Deley je na godišnjoj humanitarnoj lutriji Dream Lottery dobio jackpot, no može birati želi li 2 milijuna dolara u gotovini ili jednu od četiri kuće o okolici u vrijednosti do 2,5 milijuna dolara.