Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ljudima pada na pamet?!

Za svaku osudu: Mački na prsa istetovirao 'carpe diem'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Timur je 24-godišnji ruski majstor tetovaže koji je podigao mnoge kontroverze nakon što je na društvenoj mreži objavio video u kojem tetovira svoju mačku.

Timur je, navodno, želio da njegova voljena mačka Coco ima tetovažu sličnu njegovoj, pa ju je uspavao na sat vremena kako bi na njenom malenom tijelu pokazao svoju 'vještinu'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo

Ponosan na svoju suludu ideju snimio je cijeli proces tetoviranja, te je taj video zajedno s fotografijama postavio na jednu društvenu mrežu. Kao što ste mogli pretpostaviti, aktivisti za zaštitu životinja su se okomili na njega. Iako je tetoviranje bilo obavljeno uz nadzor veterinara, ljubitelji životinja mu zamjeraju na tome što je učinio rekavši da je to zlostavljanje životinje, te da je proces zacjeljivanja za Coco vrlo bolan i dugotrajan, te da svaki put kad se mačku uspava ona gubi i do godine života. Također, ukoliko joj tinta dođe u krvotok, mogla bi se teško razboljeti, pa čak i umrijeti.

No, postoje i oni koji ne vide ništa loše u tome što je Timur tetovirao Coco. Brane ga i dodaju da je mačka bila pod sedativima, te da nije osjećala bol.

Da stvar bude gora, Timur je uspio pogrešno napisati poznatu latinsku izreku, pa jadnoj Coco na prsima sada piše 'carpe deem'.

Tetoviranje je navodno vrlo popularno u Ruskoj republici Tatarstan odakle je Timur.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene