Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Peruanski gradonačelnik

'Voda iz slavine će nas pretvoriti u gay grad!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik jednog peruanskog grada tvrdi da bi pijenje voda iz slavine moglo dovesti do povećanja broja homoseksualaca.

Jose Benitez, gradonačelnik Huarmeyja, upozorio je na visoke koncentracije stroncija u vodi iz slavine koja dolazi iz grada Tabalososa (za koji jedna televizijska postaja tvrdi kako ima 14.000 gay stanovnika) te kazao kako bi pijenje te vode moglo dovesti do porasta broja gay muškaraca.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

'Nažalost, stroncij reducira muške hormone i odjednom ćemo postati poput Tabalososa gdje je sve veći postotak homoseksualaca', kazao je Benitez građanima tijekom svečane ceremonije otvaranja dijela lokalnog vodovoda.

Stroncij znanstvenici povezuju s rakom kostiju, anemijom i kardiovaskularnim bolestima, no ovo je prvi put kako ga je netko povezao s seksualnim ponašanjem.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene