Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Skoro pa jackpot

VIDEO Umjesto napojnice dobila srećku i osvojila veliki novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon četiri godine rada za šankom, 25-godišnjoj se Aurori osmjehnhula sreća.

Aurora Kephart (25) radila je prošlog četvrtka u noćnoj smjeni za šankom jednog kafića u Springfieldu, u američkoj saveznoj državi Oregon.

Pročitajte i ovo Hrvatska Lutrija Nije htjela odustati Osvajačica dobitka javila se u Lutriju i ispričala nešto nevjerojatno: "To mi je bio još veći šok" Euri - 2 uplatio 6 eura Lova do krova! Sretnik osvojio 50 tisuća eura, poznato i iz kojeg je grada

Jedan od redovitih posjetitelja lokala umjesto klasične novčane napojnice ponudio joj je da iz snopa uplaćenih listića tamošnje lutrija odabere dvije srećke. Ona ga je poslušala te je ubrzo otišla provjeriti je li joj se sreća osmjehnula.

>> Ostavila mu napojnicu od 200.000 dolara, a onda...

Prvi joj je listić donio zgoditak od pet dolara, dok je drugi donio pravo malo bogatstvo - čak 17.500 američkih dolara.

Associated Press javlja da je Aurora odmah oba listića pokušala predati natrag svojoj redovitoj mušteriji. Muškarac se samo smiješio, odbijajući povrat napojnice i inzistirajući da se konobarica potpiše na oba listića jer je novac moguće preuzeti samo uz vlastoručni potpis na srećki.

'Šokiralo me. Mislim, tko bi očekivao tako nešto? Ovo je sjajno. Malo su mi se oči zarosile', ispričala je kasnije Aurora i dodala da je atmosfera u krčmi odmah skočila.

Unatoč svemu, nije prekinula s poslom, već je smjenu odradila do kraja, a novac je podigla sutradan. Kaže da ga planira potrošiti na kupnju novog kauča, a ostalo će spremiti u čarapu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene