Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanac iz države Washington kaže da je ostavio otvorena ulazna vrata kako bi se njegove mačke mogle vratiti u kuću, no umjesto njegovih ljubimaca ušetao je ris od 15-ak kilograma.


Stanovnik Port Ludlowa na zapadu SAD-a rekao je policajcima da nije mogao vjerovati kad je vidio kako ris preskače kauč, penje se preko velikog televizora i skače na galeriju, gdje se udobno smjestio.

Dužnosnik Uprave za ribarstvo i divlje životinje Win Miller kaže da se ris na galeriji očito osjećao sigurno, a iz kuće su ga maknuli uz malu pomoć puške za uspaljivanje. Naglašava da životinja nije ozlijeđena te da su je pustili u divljinu desetak kilometara od kuće u koju je ušla.

Najveća 'žrtva' nepozvanog gosta je jedna od vlasnikovih mačaka, koja je doživjela 'šok', kad je na povratku iz šetnje imala bliski susret s 'dalekim rođakom', zbog čega se nekoliko dana nije vratila kući.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju