Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za pokretanje biznisa, nikad nije prekasno. Akoimate neku ideju, možda vas ova baka inspirira!


Pearl Malkin, 89-godišnja umirovljenica iz SAD-a, putem Kickstarter projekta 'Happy Canes' (sretni štapovi za hodanje), prikupila je 3.606 dolara. Ona ukrašava štapove za hodanje cvjetnim aranžmanima, koje sama lijepi za njih, a na ideju je došla kad ju je jednom prilikom uhvatila vrtoglavica pa se morala koristiti štapom za hodanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Sledila im se krv u žilama: Moment u kojem se starica drži za goli život Slika nije dostupna Baku pripremili za pogreb, ali je nikad nisu pokopali!

>> Baka (102) dobila stipendiju i vraća se na fakultet!

Otišla je do trgovine s namjerom da kupi nešto kako bi uljepšala svoj štap i njezina želja pretvorila se prvo u hobi, a sad i u biznis. Njezin unuk pomogao joj je pokrenuti kampanju na Kickstarteru, a ovog tjedna Malkin je dosegnula svoj zadani cilj u toj kampanji i prikupila dovoljno novca kako bi ukrasila što više štapova za hodanje, prenosi Business Insider.

'Želim biti primjer, i mlađim, i starijim generacijama, kako starost ne bi trebala biti prepreka u ostvarenju životnih želja', rekla je Malkin.

Prikupljenim novcem ona će kupiti kliješta za rezanje žice te će poboljšati i kvalitetu cvijetnih aranžmana na štapovima. 'Možda doživim i 100-tu pa se želim baviti nekim poslom', istaknula je Malkin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook