Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Punih pet sati pokušavali su čuvari kineskog zoološkog vrta utješiti novorođenog slonića nakon što ga je majka po rođenju pokušala ubiti.


Nesretni mališan odvojen je od slonice jer ga je u više navrata pokušala pregaziti. Veterinari su prvotno mislili da je slučajno stala na njega.

>> VIDEO Pogledajte nevjerojatnu akciju spašavanja slonića

Vezani članci Ava Sambora (Foto: Instagram) Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca Slon (Foto: Screenshot) Pokušala se slikati sa slonom, ali on je uzeo stvari u svoju surlu

Maknuli su ga na dva sata i pregledali, a kada se pokazalo da nije ozbiljnije ozlijeđen vratili su ga u njenu nastambu. Slonica je ponovo nasrnula i pokušala pregaziti svoje mladunče, pa osoblju nije preostao drugo negoli ih trajno razdvojiti.

Ozlijeđeni slonić tada je počeo plakati, a jedan od čuvara angažirao se oko njegova oporavka. Tješio ga je punih pet sati prije negoli je mališan prestao plakati.

Sada se oporavlja i privikava na život bez majke. Ugodno mu je u društvu osoblja, no nitko ne zna zbog čega mu je majka okrenula leđa. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook