Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raj za gay parove

VIDEO: Prvi kineski gay kruzer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luksuzni kruzer s više od 400 gay putnika, isplovio je iz luke u Šangaju, na svoje prvo krstarenje, s početnom točkom u Kini.

Kruzer s pet zvjezdica, nazvan Azamara Quest, opremljen je s najboljim restoranima, spavaćim odajama s punom opremom, kao i bazenom, spaom, kinom te teretanom. Cijena karte na luksuznom kruzeru, rezerviranom samo za gay populaciju, iznosi 1,999 dolara za normalnu kabinu te čak 6,999 dolara za penthouse apartman površine 186 kvadrata, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

Krstarenje traje 11 dana, od 20. do 30. ožujka, a brod će na tijekom krstarenja pristati i u Južnoj Koreji, nekoliko luka u Japanu, Taipeiju, da bi napokon stigao do Hong Konga, cilja krstarenja. Kina je homoseksualnost smatrala mentalnom bolesti sve do 2001. godine, no i dan danas gay aktiviste kineske vlasti još uvijek uznemiravaju. Unatoč tome, kao i sporadičnim policijskim racijama, Peking i Šangaj imaju veliku gay scenu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene