Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogao izdržati

VIDEO: Pljačkaš na koljenima plakao sa žrtvom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična pljačka dogodila se u Indeanapolisu, u kojem se pljačkaš poslovnice za unovčavanje čekova rasplakao pred djelatnicom i na koljenima se molio zajedno s njom.

Pljačkaš se, prema navodima policije, a sve je zabilježeno i na snimci nadzorne kamere, nakon što je vidio djelatnicu poslovnice da plače i sam rasplakao. Objasnio je preplašenoj ženi kako pljačka jer, kako je rekao, nema drugog izbora. Sav u suzama, rekao joj je da je otac dvogodišnjeg djeteta te ju zamolio da se pomoli s njim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bjelovar Fresh Bjelovar se organizirao - koronavirus zatvorio tržnice, a oni otvorili virtualnu, OPG-ovci zadovoljni: "Ovo nam je spas" Tržnica (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pojačanje malim proizvođačima Na plac preko interneta: Kod kumice po sir i vrhnje sada možete i zavaljeni u fotelju u dnevnom boravku

Policija navodi kako su postupci djelatnice zapravo uvelike pomogli i vjerojatno spriječili napadača da ne izazove kudikamo gore nevolje. Nakon izlaska iz poslovnice mladićevo lice jasno se vidi na snimkama nadzorne kamere. No ta snimka nije bila potrebna jer se, nakon što je od zaposlenice ukrao mobitel i 20 dolara gotovine, 23-godišnji mladić sam predao policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene