Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bungee jumping na obali

VIDEO: Pad u bezdan dubok 56 metara s kamerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da sunce i more nisu dovoljni za privlačenje gostiju odavno je poznato. No, ni kulturne znamenitosti, dobra hrana i ludi noćni provodi mlade generacije više ne zadovoljavaju. Ekstremni sportovi su budućnost turizma. Jedan od najpopularnijih je bungee jumping. Naša zadarska ekipa skočila je s Masleničkog mosta.

Nakon dugog i napornog tjedna svima nam je potrbna relaksacija. Ekstremni sportovi posljednjih godina su sve popularniji. A skakanje s mosta nikad nije bilo sigurnije. Bungee skok. Ekstremni sport nastao iz kulture stanovnika pacifičkog otočja Pentecost danas je podjednako zanimljiv muškracima, ženama i djeci. 'Najstarija osoba koja je skakala je jedna gospođa iz Nizozemske, imala je 76 godina', kaže instruktor Darko Zimica.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi"

A za skok sa 56 metara visokog Masleničkog mosta uz odlučnost i dobro zdravlje, potrebno je još potpisati da skačete na vlastitu odgovornost. Da bi se rizičnost samog skoka maksimalno smanjila, koristi se najbolja oprema na tržištu. Konop kojeg smo imali priliku vidjeti može podnijeti težinu omanjeg slona.

Nakon skoka na poklon ćete dobiti diplomu kojom se možete hvaliti u društvu. No ono što ćete uistinu pamtiti cijeloga života je sam osjećaj slobodnog pada. Adrenalin zagarantiran.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene