Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovaj otac očito nije naučio lekciju o privatnosti. Svojeg je 12- godišnjeg sina, nakon što je primjetio kako se u posljednje vrijeme neobično dugo tušira, odlučio provijeriti.


Uzeo je kameru u ruke i krenuo u kupaonicu, ono što je potom uslijedilo bio je šok za oca, a kasnije i za sina. Ugledavši sina ispod mlaza vode kako pleše na popularnu pjesmu, otac je otklonio svoj 'duševni nemir', jer možemo pretpostaviti što je pretpostavljao da se događa iza vrata kupaonice. No za sina nije sve prošlo tako glatko, piše Metro.

Neodoljiva mala kradljivica slatkiša ukrala je i srca milijuna na internetu

Vezani članci Priveden čovjek koji je bacio vlastitu djecu s balkona (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Monstrum koji je na Pagu s balkona bacio vlastitu djecu prebačen u Zagreb: Utvrdit će je li znao što radi Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Za njega kažu da je isti otac: Sin slavnog rokera plijenio pažnju na Pariškom tjednu mode

Osim što se našao na internetu, njegov je video u vrlo kratkom roku postao planetarna 'hitčina'. Roditelji, dajte konačno naučite da i djeca trebaju privatnosti, pa makar prilikom nje samo plesali, kako ovaj dječak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook