Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesvakidašnje vjenčanje u Rio de Janeiru. 5-godišnja Yorkshire Terrijerka Bruna 'udala se' za odabranika svoje pasmine i to tri godine mlađeg.


Ispred pet shopa u Barra da Tijuci ispred 200 ljudi Bruna se 'vjenčala' s Luijem. Vlasnici pasa odlučili su šestomjesečnu vezu Brune i Luija 'podići na višu razinu', a vjenčanje su platili 8.350 dolara, prenosi Reuters. Mladenka je provela sate na uređivanju u pet shopu, gdje su je okupali uz svijeće i latice ruže kako bi se 'opustila'. Nakon kupanja uredili su joj dlaku kremom od čokolade. Pripreme za vjenčanje počele su mjesec dana ranije. Vlasnica Brune, Raquel Mendes, nada se da će uskoro dobiti puno mladih psića.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Bubnjevi, ples i razgolićena tijela na ulicama Rija Slika nije dostupna VIDEO: Fascinantne snimke karnevala u Rio de Janeiru

'Razmišljali smo o medenom mjesecu, i najidealnije bi bilo u srpnju kada je toplo. I ako sve bude po planu nakon toga bi trebali dobiti prinove,' rekla je Raquel. Mladoženja je bio obučen u elegantan smoking, a njegov 9-godišnji vlasnik Artur Telles bio je vrlo ponosan. 'Vrlo dobro se slažu. Bruna nikad ne laje kad je u blizini Luija. Osjećam da oni žele biti blizu jedno drugome,' rekao je. Nakon vjenčanja, vjenčanom paru uzeti su otisci šapa kako bi se registrrirali kao vjenčani.

Događaj je zabilježen i fotografiranjem ispred svadbene torte koja je napravljena od pseće hrane. Vlasnik pet shopa rekao je da je nakon vjenčanja dobio još nekoliko rezervacija za druga pseća vjenčanja. Posao povezan sa psima u Južnoj Americi se razvio u posljednjih pet godina, a prema procjenama iz 2008. brazil je drugi na svijetu po veličini pseće populacije sa 30 milijuna životinja. Na prvom mjestu je SAD sa 60 milijuna.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju