Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte

VIDEO Koja blamaža studenata uglednog Harvarda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo jedna studentica je dala točan odgovor na pitanje 'Koji je glavni grad Kanade?', a na pitanje od kud je odgovorila je - iz Kanade.

Znate li koji je glavni grad Kanade? Ako ne znate, možda će vas utješiti da ne znaju ni studenti na Harvardu. Do ovog poražavajućeg podatka došli su novinari harvardskog studentskog lista koji su među studentima proveli anketu s pitanjem koje je trebalo biti jednostavno, ali je ispalo prilično teško.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

>> Ponosna Kim: 'Moj dragi na Harvardu'

Od anketiranih studenata samo je jedan odgovorio točno i rekao Ottawa, a na pitanje od kud je, rekao je da je iz Kanade. Ostali studenti su nagađali da bi to mogao biti Toronto, što ljudi često misle i to ne samo na Harvardu. Nekima su pale na pamet Alberta i Vancouver, a nekoliko njih je čak reklo Ontario, što je zapravo pokrajina.

Nekim je studentima bilo prilično neugodno jer ne znaju odgovor na to pitanje, a njihove reakcije pogledajte u videu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene