Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri prinove

VIDEO: Bebe geparda očarale Japance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje mladunaca geparda, svojom igrom očarava posjetitelje tokijskog zoološkog vrta.

Mladunci Neem, Sonia i Lily, na svijet su pristigli još u rujnu i trenutno teže svaki oko 2,5 kilograma, a svoj debi imali su prošlog tjedna u zoo-u Tama, u zapadnom dijelu Tokija, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Lav (Foto: Arhiva/AFP) Nisu napuštale nastambe Lažna uzbuna: Divlje životinje ipak nisu pobjegle iz ZOO-a u Njemačkoj

>> Video: Utrka čovjeka i geparda

'Njih četvero, zajedno s majkom, u kavez bi trebalo otići zajedno, no jedan mladunac nikako ne želi ući nazad u kavez', rekao je Taisuke Shimizu, čuvar geparda u zoološkom vrtu. Umiljati mladunci, čini se, mijenjaju i poglede posjetitelja na ovu životinju, poznatu kao najbržu kopnenu životinju, sposobnu potrčati brzinom i do 120 kilometara na sat.

'Ljudske bebe slijede majku uokolo, ali primijetila sam kako to isto rade i mladunci geparda. Mislim kako je to vrlo slatko', rekla je oduševljena 37-godišnja Midori Nogami, posjetiteljica zoo-a, koja je geparde došla pogledati sa kćerkom u naručju. Malena 7-godišnja Ryoga Hirasawa rekla je ekipi Reutersa kako bi životinje voljela dotaknuti, no da se boji kako bi ju gepardi mogli pojesti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene