Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgled, izgled, izgled

VIDEO 'Ja sam najumišljeniji muškarac, pogledajte me kako senzacionalno izgledam!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Matt Dunford tvrdi da je najumišljeniji muškarac te da je na izgled potrošio 100.000 funti.

Unatoč velikoj količini novca kojeg je na svoj izgled potrošio Matt Dunford (29), kaže da ništa od toga nije otišlo na plastičnu operaciju. Plastična operacija mu ne treba jer je, smatra - savršen, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja

'Priroda mi je podarila dobre gene i nikada nisam imao problema sa samopuzdanjem', kaže on. Novac troši na tretmane kod manikera, pedikera, šminkera i u solariju.

U svoj je izgled počeo ulagati kada mu je bilo 19 godina. Za njega se ulaganje isplatilo jer ga do sada ni jedna žena nije odbila. 'Neki misle da sam arogantan, a muškarci često dolaze u sukob sa mnom. Smatram da je to zbog ljubomore jer nema ništa loše ako ulažete u svoj izgled', kaže Dunford.

Razotkriveni trikovi za mlađi izgled svjetskih zvijezda

Kada je riječ o ženama, kaže da ga ne privlači samo njihov izgled već i inteligencija.

'Ako nema kemije, nema od toga ništa. Nisam super inteligentan, ali ne volim glupače. Trenutno me ne zanima ozbiljna veza jer sam se okrenuo karijeri. Veoma sam ambiciozan, a sve žene mojih godina uglavnom žele brak i djecu', ističe Dunford koji je inače striper, model i osobni trener.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene