Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte reakciju

VIDEO Prosjakinji dao novac za hranu, a nakon nekoliko dana uslijedio je šok!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Katkada učinimo dobro djelo i kasnije se osjetimo prevarenima.

Baš to se prije nekoliko dana dogodilo i muškarcu iz SAD-a koji je ženi, koja je na ulici prosila novac za hranu s natpisom da je udovica i da je gladna, dao nešto novca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na kratkoj relaciji "Šokirala sam se. Nisam nikad ovo doživjela": Čitateljica za DNEVNIK.hr o nevjerojatnoj cijeni jedne vožnje taksijem u Zagrebu Prosjakinja EMISIJA PROVJERENO Što se događa na zagrebačkom trgu? Prosi i po 12 sati dnevno, je li riječ o robovlasništvu?

Nekoliko dana kasnije sreo ju je opet. Samo je ona ovoga puta bila za volanom novog automobila.

Beskućnik na sudu: Optužen za seks s madracem!

'Dao sam ovoj gospođi novac prije nekoliko dana jer je stajala na ulici i držala znak na kojem je pisalo da ima 78 godina, da je udovica i da treba novac za hranu. Danas kada sam se zaustavio na benzinskoj postaji, na tom istom uglu, sreo sam je opet. No ovoga puta gospođa je sjedila za volanom preslatkog malog Fiata. Pomislio sam 'prevarila me ova starica'. I dok sam tako sjedio i razmišljao nepoznati je muškarac prišao njezinom automobilu, ... a ja sam snimio što se tada dogodilo', napisao je muškarac na YouTubeu uz video koji je objavio.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene