Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanci, točnije Njujorčani, nasjeli su na jedan satiričan prilog jednako satiričnog portala The Onion, o novoj politici njujorške policije "zaustavi i pretraži", u kojem ismijavaju njihov novi pristup građanima.


"Bloomberg brani kontroverzan program 'zaustavi i poljubi' njujorške policije", naslov je priloga satiričnog portala The Onion, koji je zbunio mnoge građane New Yorka.

Vezani članci Predsjednik Milanović u New Yorku - 2 Milanović: ''Aleksandar Vučić bio je jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih'' Zoran Milanović Tko je to važniji od prvog čovjeka UN-a? Milanović se nije sastao s Guterresom zbog neplaniranog važnog sastanka

U tom prilogu su namješteni kadrovi policajaca kako zaustavljaju i ljube sumnjivce po ulicama New Yorka, a voditeljica o raspravlja sa "stručnim" gostima o legalnosti takvog postupka.

VIDEO Poslušajte jeziv zvuk koji plaši građane New Yorka

Mnogi Amerikanci koji su vidjeli prilog na YouTubeu, povjerovali su da se radi o stvarnom policijskom programu te su u brojnim komentarima izrazili svoje zgražanje i zbunjenost.

Pogledajte "kontroverzni" prilog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook