Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Približite se nebu

'Vežite se, polijećemo': Pogledajte video, činit će vam se da ste u kokpitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Danas ćete mi se pridružiti u u kokpitu. Sjedite, opustite se i uživajte u vožnji života', poruka je poručnika Jamiea Norrisa.

Popularni fim Top Gun potaknuo je mnoge da barem požele postati piloti. Ipak, većina ih se nebu najviše približila gledajući Toma Cruisea. Sada je objavljen novi video koji otkriva kako je to sjediti u kokpitu borbenog zrakoplovu. Nevjerojatan je, pomalo izaziva mučninu i činit će vam se da ste u kokpitu, piše o videu Daily Mail.

FOTO Ovime ćemo letjeti u budućnosti

Pročitajte i ovo Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion

Tijekom šestominutnog virtualnog putovanja zrakoplov se rotira i nadlijeće dolinu na visinama između stotinjak i 12 tisuća metara. Zrakoplovom upravlja poručnik Jamie Norris. 'Danas ćete mi se pridružiti u u kokpitu. Sjedite, opustite se i uživajte u vožnji života', poručio je gledateljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene