Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Danas ćete mi se pridružiti u u kokpitu. Sjedite, opustite se i uživajte u vožnji života', poruka je poručnika Jamiea Norrisa.


Popularni fim Top Gun potaknuo je mnoge da barem požele postati piloti. Ipak, većina ih se nebu najviše približila gledajući Toma Cruisea. Sada je objavljen novi video koji otkriva kako je to sjediti u kokpitu borbenog zrakoplovu. Nevjerojatan je, pomalo izaziva mučninu i činit će vam se da ste u kokpitu, piše o videu Daily Mail.

FOTO Ovime ćemo letjeti u budućnosti

Vezani članci Ilustracija Beba rođena na evakuacijskom letu iz Afganistana dobila ime po američkom avionu Kaos na 9000 metara: Puklo vjetrobransko staklo, kopilot umalo izletio iz aviona (Screenshot Chengdu Bussines Daily) Kaos na 9000 metara: Puklo vjetrobransko staklo, kopilot umalo izletio iz aviona

Tijekom šestominutnog virtualnog putovanja zrakoplov se rotira i nadlijeće dolinu na visinama između stotinjak i 12 tisuća metara. Zrakoplovom upravlja poručnik Jamie Norris. 'Danas ćete mi se pridružiti u u kokpitu. Sjedite, opustite se i uživajte u vožnji života', poručio je gledateljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook