Obavijesti Video Pretražite Navigacija
75. VIŠKA REGETA - TRADICIJA JEDRENJA U SVOJEM NAJBOLJEM IZDANJU

Vedran Mlikota, Marijan Ban, Jurica Pađen i Željko Jerkov među više od 1000 jedriličara na Viškoj regati

PR
PR
Viška regata ove godine obilježava jubilej kojim se ne može ponositi mnogo sportskih natjecanja.

Već 75 godina na ovom događaju splitski Jedriličarski klub Labud okuplja ono najbolje od hrvatskog i europskog jedrenja, bilo da se radi o ljudima željnima sportskog nadmetanja ili onima koji naprosto uživaju u suživotu s prirodnim elementima. I ove godina Viška regata doseže svoje rekorde popularnosti – očekuje se više od 1000 jedriličara i više od 150 posada iz cijele Europe, a među njima sudjelovat će i glumac Vedran Mlikota, glazbenici Marijan Ban i Jurica Pađen, te proslavljeni hrvatski košarkaš Željko Jerkov.

Pročitajte i ovo Nautički turizam: Ilustracija - 7 Svi bi na Jadran Jedna grana hrvatskog turizma prestigla je pretpandemijske brojke: Već naveliko stižu rezervacije za iduću godinu Slika nije dostupna Nije ga štedjela Skiperica izbacila Pernara s broda: "Beskoristan je i opsjednut samim sobom. Nakon što je otišao, rasplakala sam se od olakšanja"

Ova najprestižnija hrvatska regata i ove će godine pružiti i sportsko i zabavno iskustvo, kako izravnim sudionicima tako i njihovim prijateljima i gostima. Na samom startu u Splitu, u petak 18. 10., lukobrani Splitske luke i ACI-a, te Sustipan ponovno će biti prekrasan prirodni amfiteatar za praćenje starta regate, a Višani će na svoje doći u subotu i uživati u regati u Viškoj vali, ali i mnogim drugim zabavnim programima koje su organizatori pripremili za natjecatelje, goste i mještane Visa. Split će pobjednika dočekati u nedjelju 20. 10., već oko 12 sati, na velikom molu ACI marine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene