Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uz Podravku kuhajte brzo i temeljito

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepogrešiva kombinacija goveđeg udjela, povrća i raznih začina Podravka goveđem temeljcu s ekstra povrćem daju karakterističan, bogat okus, miris i boju, a sve to bez dodanih pojačivača okusa i konzervansa!

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i ministri Izbori su sve bliže Plenković otvorio tvornicu tjestenine, poveo i ministre: ''Svatko tko želi raditi, može naći posao'' PR Oglas Podravkin novi vizualni identitet za još jači iskorak na globalnom tržištu

Uz današnji ubrzani ritam života i za kuhanje ostaje sve manje i manje vremena. Svaki slobodni trenutak želiš provesti s obitelji i prijateljima, a ne za štednjakom. Međutim, to ne znači da se želiš odreći ukusnih jela bogatog okusa. Srećom, uz Podravkine proizvode ne moraš birati ili tražiti kompromis, možeš imati oboje! Nije bitno je li u pitanju umak, prilog, mesno ili bezmesno jelo, naš novi goveđi temeljac s ekstra povrćem se voli umiješati u baš sve! Zaboravi sjeckanje povrća, višesatno kuhanje mesnih kosti i druge zahtjevne pripreme koje ti samo kradu vrijeme, naš novi temeljac je savršena dopuna svakom jelu.

Nepogrešiva kombinacija goveđeg udjela, povrća i raznih začina Podravka goveđem temeljcu s ekstra povrćem daju karakterističan, bogat okus, miris i boju, a sve to bez dodanih pojačivača okusa i konzervansa! Možeš ga prije upotrebe otopiti u vodi i koristiti za podlijevanje jela ili se u jelo može dodati direktno, tijekom kuhanja. Jedna posudica je dovoljna za 500 ml najfinijeg temeljca.

Naši temeljci su za praktično doziranje pakirani u posudicama u obliku srca, tako da uvijek možeš reći da je jelo pripremljeno – sa srcem:) 

Kako se ne bismo zadržali samo na opisima i pisanim riječima pripremili smo vam originalan videorecept s Podravka goveđim temeljcem koji će zasigurno probuditi želju da ga odmah isprobaš, pogotovo ako si ljubitelj kineske kuhinje.

Potraži Podravka goveđi temeljac s ekstra povrćem u najbližoj trgovini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene