Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promašena karijera

Upoznajte jednog od najnetalentiranijih lopova svih vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko nije pogrešno reći da je želja kradljivaca otimati tako da ostanu ne primijećeni, a prilično smo uvjereni da nije, onda možemo zaključiti i to da je ovaj nesretnik potpuno promašio karijeru.

Naime, "genijalac" je u nedjelju po svršetku nogometne utakmice između Independientea i Boca Juniorsa odlučio nekoga "olakšati" za tablet te je to učinio tako da mu cijeli svijet vidi lice.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Oštetio vukovarsku tvrtku Ukrao 35 tona pšenice! Tri dana s kombajnom bio na tuđoj oranici i nitko nije primijetio što radi

Najbolji dio kaže da mu doista nije bilo svejedno jer se osvrtao kako bi se uvjerio da neće biti svjedoka, međutim kako mu pritom nije palo na pamet da mu televizijske kamere neće biti saveznici, ostat će misterij.

Bilo kako bilo, sigurni smo da argentinska policija nije imala puno posla i nadamo se da je otuđena tehnika u međuvremenu već vraćena vlasniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene