Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gesta koja dira u srce

Udovac mladom paru platio večeru uz poruku: 'Podsjećate me na nas!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prelijepa gesta jednog Kanađanina oduševila je korisnike društvene mreže Reddit.

Lee Ballantyne je svoju suprugu Carol izgubio krajem prošle godine kada je preminula nakon borbe s rakom. Prošloga je utorka po prvi puta nakon njezine smrti otišao u jedan restoran na večeru. Kako je bio sam, gledao je oko sebe i uočio jedan zaljubljeni par. Taj ga je prizor toliko dirnuo i podsjetio na njegov 43 godine dug brak da je odlučio platiti im večeru.

Da bi gesta bila još ljepša, ostavio im je i dirljivu poruku na salveti. 'Bok! Vi me ne poznajete, ali moja žena je prošloga tjedna preminula. Večeras sam večerao sam, po prvi puta nakon njezine smrti. Vi ste me podsjetili na nas prije mnogo godina. Molim vas, dopustite mi da vam platim večeru. Uživajte! To će izmamiti osmijeh na Carolino lice i usrećiti me barem za sada. Sretna Nova godina', napisao je Lee.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Humana gesta vratila osmjeh bolesne djevojčice

Fotografija salvete je dospjela na Reddit, a objavio ju je prijatelj vlasnika restorana u kojem je Lee večerao. On je, naime, fotografirao salvetu nakon što je porazgovarao s parom kojeg je iznenadila ova gesta. Nakon toga su se pojavila nagađanja o tome je li cijela priča istinita, prenosi Daily Mail.

No, na Redditu se javio i Leejev sin Jason koji je napisao da je cijela priča istinita. 'Majka je preminula 30. prosinca. Otac je jučer išao na večeru i jutros mi ispričao što je napravio. Prijatelj nam je poslao link fotografije koja je objavljena na Redditu. Sve je istina i to je rukopis moga oca', napisao je Jason te dodao da je i sam pisao na blogu o svojoj majci nakon njezine smrti jer mu je to pomaže da se nosi s boli. 

DNEVNIK.hr pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene