Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda snimka svjedoči da su 'odgajatelji' prema mladom nasilniku zapravo bili blagi, svejedno je bilo potrebe za liječničkom intervencijom.


Neimenovani Amerikanac, očito duboko razočaran ponašanjem svog sina kojem je prešlo u naviku fizički zlostavljati vršnjake, odlučio se za prilično radikalnu odgojnu metodu te je 'juniora' poslao u boksački ring s profesionalcima.

Vezani članci Nasilje u obitelji,ilustracija Pijan godinama tukao suprugu, punicu i djecu: Natjerao ih da uđu u spavaću sobu i blokirao vrata krevetom da ne mogu izaći Spider-klinac (Foto: Screenshot/YouTube) Tata mu ispunio najveću želju i pretvorio ga u superjunaka

Mladić je borilište očekivano napustio krvave glave, pa i unatoč tome što snimka svjedoči da su ga njegovi sparing partneri prilično štedjeli.

Ove fotografije su dokaz kako je odgoj djece 'živi urnebes'

"Hajde, uzvrati udarac, frajeru", vikao je otac dok je uz ring promatrao kako mu sin dobiva batine, te koji je još k tome meč snimao kako bi ga posramio na društvenim mrežama. 

Što kažete na ideju? Je li otac dobro postupio kada je sinu omogućio da vidi kako je to kada te tuče netko daleko jači ili je njegovo rješenje potpuno promašeno? 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook