Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok kod kuće

U WC-u pronašla 1,20 metara dugu zmiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
7-godišnja djevojčica iz njemačkog Hannovera doživjela je šok kada je otišla na WC.

Naime, u trenutku kada je Donia htjela sjesti na WC školjku iz nje je provirila 1,20 metara duga boa konstriktor. 'Bila je to noćna mora. Prvo sam mislila da mi se kćer šali, ali kad sam vidjela zvijer u školjci počela sam vrištati te sam pozvala pomoć', rekla je majka Nadia.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zgrožena kućanica Čula je šuškanje u wc školjci, a onda – ŠOK! Slika nije dostupna Neuspješan šverc Iznenađenje za čistače: U WC-u aviona pronašli vreću zlatnih poluga

Policija i vatrogasci su pokušali zmiju izvući kliještima, no bezuspješno. Zmiju su naposlijetku izvukli vodoinstalateri koji su morali raskopati cijevi. Zmiju su pronašli mrtvu, a izvukli su je pomoću spirale, piše Bild. Kako bi otkrili na kojem dijelu cijevi se nalazi poslužili su se  i kamerom. Pretpostavlja se da je životinja pobjegla nekome iz terarija i kroz cijev dopuzala ovoj obitelji u stan.

Malena Donia je rekla kao sada konačno može spavati bez straha, a njezina majka je otkrila kako još uvijek prije spavanja provjerava ispod kreveta.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene