Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah od wc školjke

Bizaran strah: Ne može sama ići na wc!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnja Ney Decino ima bizaran strah zbog kojeg svaki put kad ide na wc netko drugi mora puštati vodu umjesto nje jer se boji da će ju školjka progutati.

Ney Decino svaki se dan mora nositi s bizarnim strahom zbog kojeg već godinama ne može samostalno otići na wc, piše The Mirror. Sa strahom se prvi put suočila kad su joj bile samo četiri godine i to nakon što je 1990. godine gledala film 'Gle tko to govori' u kojem je bila scena gdje su dijete učili vršiti nuždu u wc školjku koja bi poprimila oblik čudovišta s velikim očima i zubima.

>> Pronašla zmiju u kupanici i umalo se pomokrila od straha

'Kada pustim vodu bježim iz kupaonice i ruke perem u kuhinji, osim ako je netko sa mnom. Naježim se od tog zvuka kada se pusti voda. Uvijek mislim da će me progutati, izluđuje me to', rekla je Ney. Dodala je i kako su za njezin problem znali samo roditelji, uži krug prijatelja i bivši partner.

Zbog svog straha uvijek pokušava raditi blizu kuće tako da se može koristiti jedinim wc-om u kojem se osjeća sigurno. Kad je kod prijatelja, onda netko mora ići s njom, dok su joj javni wc-i najveća noćna mora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene