Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz dubrovačkog '5D' muzeja stiže nevjerojatno intrigantna snimka!


U našu redakciju je iz navedenog muzeja stigla snimka nadzorne kamere koja prikazuje ulaz u muzej. U jednom trenutku u kadru se pojavljuje nepoznati 'objekt', koji neodoljivo podsjeća na duha.

Vezani članci Cestica na Srđu (Foto: Dnevnik.hr) Nekad su bili na prvoj liniji obrane Grada, a danas su posljednji na popisu: Tvrđava Imperial na Srđu ostala talac neriješenih odnosa Ante Dragojević (Foto: Nova TV) Sjećate se Ante koji je micao obrvama u Supertalentu? Preko Facebooka traži sestru: ''Molim te, javi se''

Inače, pored ulaza u sam muzej postoji i svijetlo koje se pali kad se vrata otvaraju, a u trenutku nakon što duh prođe, svijetlo se pali.

'5D' naziv je 3D muzeja i prava je atrakcija za posjetitelje i turiste u Dubrovniku, a smješten je unutar samostana Sv. Klare, koji ima svoju bogatu povijest. Je li pojava duha povezana s činjenicom da se muzej nalazi u samostanu i radi li se uopće o nečem nadnaravnom, prosudite sami nakon što pogledate snimku.

Vjerujuete li u paranormalne pojave jest i tema kojom se bavimo danas i na koju možete komentare ostaviti OVDJE.

Duh snimljen i prije četiri godine na Lokrumu

Prije četiri godine na dubrovačkom se području također pričalo o ukazanju duha. Tad se nije radilo o duhu u muzeju, nego o ukazanju duha na otočiću Lokrum, koji se nalazi neposredno ispred dubrovačke stare gradske jezgre.

Njega su vidjeli i mobitelom snimila dva radnika koja rade na tom otoku o kojem i inače kruže priče da je uklet. Naime, na Lokrumu su godinama živjeli pripadnici benediktinskog reda, a kada im je 1789. ukinut samostan na ovom atraktivnom otoku, postoji legenda da su oni prokleli otok i to na način da su s okrenutim svijećama obišli cijeli otok. Inače, Lokrum je rezervat prirode i omiljeno kupalište i izletište velikog broja Dubrovčana, a osim službenog osoblja (vatrogasaca) na njemu se nitko ne smije zadržavati noću.