PR
PR

U TRAVNJU 2010. godine cijena jednog Bitcoina iznosila je 0.003 dolara, dok je danas cijena jednog Bitcoina preko 6500 dolara


Da ste prije 8 godina uložili 100 dolara u Bitcoin, danas bi imali preko 200 milijuna.

Vezani članci PR Besplatna e-knjiga: Kako trgovati cijenom Bitcoina PR Da ste prije 8 godina uložili 100 dolara u Bitcoin, danas bi imali preko 300 milijuna

Tek što je i sam Wall Street počeo obraćati više pozornosti na Bitcoin, pojavili su se novi rivali u svijetu crypto valuta koji prijete nadjačati dosadašnjeg vođu. Jedan od njih je i Ethereum koji danas obuhvaća čak 18% ukupne vrijednosti svih crypto valuta (Bitcoin obuhvaća 44%), kao i Litecoin i Dash.
Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom crypto valuta ili one koji ulažu u sebe i jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom crypto valuta" (takozvani CFD-i). Knjiga je prilagođena svim razinama znanja i možete je preuzeti preko linka ispod.

PR
PR

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom crypto valuta" preuzmite ovdje.

U međuvremenu mnoge države su proglasile Bitcoin legalnim. U Japanu mnogi trgovački lanci dozvoljavaju kupovinu za Bitcoin što je utjecalo da Japan postane najveće tržište za Bitcoin na svijetu. Bitcoin nije pod utjecajem vlada država. Bitcoin se prati kroz javni online zapis poznatiji pod imenom "block chain". Konačan broj Bitcoina može biti proizveden kroz proces koji se naziva "rudarenje", a ustvari predstavlja rješavanje kompleksnih matematičkih problema.

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom crypto valuta" preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.