PR
PR

Da ste prije 8 godina uložili 100 u Bitcoin, danas biste imali 280 milijuna.


Bitcoin je vrsta digitalnog novca (kriptovaluta) čija popularnost širom svijeta, kao i u Hrvatskoj, rapidno raste iz godine u godinu. Ono što ga čini različitim od konvencionalnog novca jest to što niti jedna institucija ne kontrolira mrežu Bitcoina, što znači da banka ne može kontrolirati vaš novac. U travnju 2010. godine cijena jednog Bitcoina iznosila je 0,003 dolara, dok je danas cijena jednog Bitcoina preko 8400 dolara.

Vezani članci PR Da ste prije 8 godina uložili 100 dolara u Bitcoin, danas bi imali preko 300 milijuna PR Da li se tržište kriptovaluta obrušava? Besplatna e-knjiga “Kako trgovati cijenom kriptovaluta“

Fortrade je  za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati Bitcoinom ili one koji ulažu u sebe i jednostavno žele proširiti svoje znanje pripremio besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" (takozvani CFD-i). Knjiga je prilagođena svim razinama znanja i možete je preuzeti na linku:

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje. 

Mnoge su države proglasile Bitcoin legalnim, što je uveliko imalo pozitivan utjecaj na njegovu cijenu. U Japanu mnogi trgovački lanci dozvoljavaju kupovinu za Bitcoin, što je utjecalo da Japan postane najveće tržište za Bitcoin na svijetu.

Bitcoin nije pod utjecajem vlada država. Bitcoin se prati kroz javni online zapis poznatiji pod imenom "blockchain". Konačan broj Bitcoina može biti proizveden kroz proces koji se naziva "rudarenje", a ustvari predstavlja rješavanje kompleksnih matematičkih problema. Jedna od najvećih privlačnosti ovog načina trgovine je u tome što i pored toga što je evidencija transakcija javna korisnici koji vrše transakcije ostaju anonimni.

PR PR

Besplatnu e-knjigu "Kako trgovati cijenom Bitcoina" preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd. autoriziran je i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju