Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo pomoći

Tragičan svršetak: Kriminalac pljunuo lijepu policajku i usmrtio je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretna je žena iza sebe ostavila 14 godina staru kćer.

Arina Kolcova, 35-godišnja policajka iz Kijeva, umrla je prije točno tjedan dana u glavnome gradu Ukrajine nakon šest mjeseci teške borbe s tuberkulozom.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Tako barem prenose tamošnji mediji, koji ističu da je Kolcovu života zapravo stajao nekakav kriminalac koji ju je u siječnju pljunuo u lice tijekom privođenja, čime je u njezin organizam prenio smrtonosnu bakteriju.

Kolcova, naravno, isprva nije imala pojma da je nosi u sebi, a dijagnoza je uspostavljena nedugo nakon što se jedan dan srušila na poslu.

Liječnici su joj pokušali pomoći na sve načine, čak i kemoterapijom, međutim organizam sirote žene je iz dana u dan sve više slabio, a i neke nedavne fotografije objavljene na društvenim mrežama su otkrile da je izgubila puno kilograma.

Policajka je iza sebe ostavila 14-godišnju kćer. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene