Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova teorija zavjere iznikla je nakon govora američkog predsjednika Baracka Obame ranije ovog mjeseca. Neki vjeruju kako se u redovima Tajne službe krije i jedan reptil izvanzemaljac.


Prema novoj teoriji, u redovima Tajne službe svoje je mjesto našao i jedan reptil iz dalekih svemirskih prostranstava. Ako je vjerovati onima koji su ovaj video postavili na YouTube, muškarac koji je čuvao američkog predsjednika za vrijeme njegova govora pred Američko izraelskim odborom 4. ožujka, zapravo je humanoid sposoban mijenjati svoj oblik, piše Wired.

>> Hezbolah: Obama je dužnosnik cionističkog entiteta

Vezani članci Ministar Josip Aladrović Aladrović o Tušeku: "Vrlo će se brzo vidjeti njegova daljnja politička karijera, a svoje ocjene ministara treba objasniti u stranci" Žarko Tušek Tušek na nastavku snimke govori o Vladi: ''Ima tu sva, kaj bi ih pol odmah prebrisal''

Bijela kuća ove navode nije potvrdila rekavši kako bi im zapošljavanje tjelohranitelja koji nije sa Zemlje jednostavno bilo preskupo u vrijeme rezanja troškova. 'Ne mogu potvrditi navode iz ovog videa, ali bilo koji program koji bi podrazumijevao robote ili svemirce kao predsjednikove tjelohranitelje morao bi biti srezan', ironično je odgovorila glasnogovornica Bijele kuće Caitlin Hayden uputivši sve znatiželjnike na Tajnu službu ili Područje 51.

Teorija o reptilima izvanzemaljcima koji dominiraju svijetom nije ništa novo, a je li među njima i ovaj tjelohranitelj, prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook